BLOG
KUPONY NA KONTAKT
PAKIET PODBIĆ
PROMOCJA ANONSU
MOBILNE PODBICIA
 
zdjecia/2016_04/t/add-2023c312-084822.jpg
zdjecia/2017_01/t/add-cf7753e5-172117.jpg
zdjecia/2012_05/t/add-10eb9e2a-003310.jpg
zdjecia/2016_03/t/add-b7c37883-160212.jpg
zdjecia/2016_05/t/add-17bd7faa-010029.jpg
zdjecia/2017_02/t/add-476c0256-090517.jpg
zdjecia/2016_10/t/add-ef3e975a-083133.jpg
zdjecia/2015_12/t/add-a3647862-152155.jpg
zdjecia/2017_02/t/add-8cf2f62e-203655.jpg

Strony tylko dla dorosłych !

UWAGA! TA STRONA ZAWIERA TREŚCI EROTYCZNE !
Jeśli nie ukończyeś 18-go roku życia, nie chcesz oglądać tego typu treści lub jest to niezgodne z prawem twojego kraju,
nie wolno Ci wchodzić dalej !

Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie oraz akceptujesz regulamin i politykę prywatności.

 

Podaj swój adres email żeby wejść dalej:

Adres email: Płeć:

Wchodzę    Opuszczam stronę

Zanim wyrazisz na co masz teraz ochotę ...

  • Wulgaryzm już dawno nie imponuje, ostre słówka są jednak dozwolone
  • Podawanie danych kontaktowych w chrapce będzie karane usunięciem anonsu
  • Twoja ochotka jest linkiem do Twojego anonsu
  • za rynsztokowy język Twój anons zostanie usunięty
  • To co napiszesz jest Twoją wizytówką i linkiem do Twojego anonsu
  • Możesz mieć ochotę tylko raz na 182 min
  • Twoja ochotka będzie widoczna przez 48h
  • Za dodanie ochotki przez strony www nic nie płacisz

Mam ochotę na (max. 50 znaków):

POLITYKA PRYWATNOŚCI

1.Zgoda na przetwarzanie danych osobowych Korzystając z wirtualnego portalu www.sponsoraszukam.pl, Użytkownicy wyrażają zgodę na przetwarzanie przez portal sponsoraszukam.pl swoich danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz.U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 ze zm.).

2.Dane udostępniane dla sponsoraszukam.pl i sposób ich wykorzystywania sponsoraszukam.pl ogranicza zbieranie i wykorzystywanie danych Użytkowników do minimum niezbędnego do świadczenia w ramach niniejszego Serwisu usług najwyższej jakości. Informacje zawarte w logach systemowych, wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie, są przez sponsoraszukam.pl wykorzystywane wyłącznie w celach technicznych, związanych z administracją Serwisu. W celu umożliwienia logowania się i korzystania z Serwisu Użytkownik powinien wypełnić formularz rejestracyjny i podać w nim dane kontaktowe (m.in. e-mail, płeć). Dane podane w formularzu rejestracyjnym wykorzystywane są przez sponsoraszukam.pl w celu utworzenia konta Użytkownika i zarządzania nim, należytej realizacji świadczonej Usługi, a także do celów statystycznych (gromadzone są np. dane o adresie IP, z którego następuje połączenie), reklamowych, marketingowych, referencyjnych itp. Nadto sponsoraszukam.pl jest upoważniony do publikacji danych zamieszczonych przez Użytkownika na Stronach Serwisu, w szczególności Anonsów oraz Konta na innych serwisach sponsoraszukam.pl. Gromadzone informacje o Użytkownikach mogą być przez sponsoraszukam.pl przechowywane tak długo, jak jest to uzasadnione z punktu widzenia celów ich zgromadzenia.

3.Pliki Cookie („Cookies”) sponsoraszukam.pl w ramach Serwisu korzysta z technologii plików Cookie („Cookies”). Cookies to niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer sponsoraszukam.pl i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). sponsoraszukam.pl wykorzystuje Cookies wyłącznie do przechowywania danych Użytkownika w celu personalizacji ustawień i wyglądu Serwisu, przechowywania parametrów sesji logowania oraz w celach statystycznych. Zaleca się włączenie obsługi Cookies w przeglądarce internetowej w celu poprawnego i pełnego korzystania z Serwisu. sponsoraszukam.pl nie odpowiada za Cookies pozostawione przez inne serwisy internetowe, w szczególności te, do których prowadzą linki zamieszczone w serwisie sponsoraszukam.pl.

4.Ochrona udostępnionych danych sponsoraszukam.pl przykłada ogromną wagę do kwestii zachowania prywatności Użytkowników serwisu i nie ujawnia ani nie sprzedaje danych osobowych użytkowników żadnym podmiotom zewnętrznym, niezaangażowanym w obsługę Serwisu. sponsoraszukam.pl, jako administrator zbioru danych Użytkowników dba także o bezpieczeństwo, zbioru, zgodnie ze standardami wyznaczonymi w ustawie o ochronie danych osobowych. Dane te są szczególnie chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych. Stosowane przez sponsoraszukam.pl procedury zapewnienia bezpieczeństwa danych skutecznie chronią dane przed jakąkolwiek ingerencją osób trzecich. sponsoraszukam.pl podejmuje również niezbędne środki mające na celu ochronę baz danych zawierających zbiory danych osobowych poprzez wewnętrzne ograniczenie dostępu do baz. Tylko wąskie grono uprawnionych osób spośród działających na rzecz sponsoraszukam.pl ma wgląd w dane osobowe Użytkowników Serwisu. Jeżeli do ochrony Konta Użytkownika jest wykorzystywane hasło, zachowanie poufności tego hasła należy do obowiązków Użytkownika. sponsoraszukam.pl nie ponosi odpowiedzialności za uzyskanie przez osobę trzecią dostępu do danych osobowych użytkownika za pomocą tego hasła udostępnionego w jakikolwiek sposób przez Użytkownika

5.Możliwość edycji danych sponsoraszukam.pl zapewnia Użytkownikom Serwisu możliwość wglądu i modyfikacji podanych wcześniej danych. Uzupełnienia, sprostowania lub uaktualnianie swoich danych Użytkownicy mogą dokonać poprzez formularz internetowy dostępny z poziomu Konta lub za pomocą poczty elektronicznej, pod adresem e-mail: Kontakt W razie pytań dotyczących zasad zachowania poufności oraz sposobu postępowania z danymi Użytkowników Serwisu, prosimy o kontakt na adres e-mail: .

Autoposzukiwacz

Chcesz otrzymywać powiadamienie o nowych ogłoszeniach w serwisie na swój e-mail już na drugi dzień rano?

Kategoria
Cel spotkania
Województwo
Miasto
Twój email
Powtórz Twój email